Bezorger gezocht?

Bezorger gezocht is een zoekterm die veel ondernemers in de horeca en thuisbezorg branche regelmatig moeten gebruiken. Al voor Corona was het in de grote steden lastig om aan bezorg personeel te komen, maar sinds Corona en alle bijbehorende sluitingen is de schaarste enorm gegroeid. Lees hier wat je kunt doen om toch een bezorger te vinden voor jouw vacature(s).

bezorger gezocht

Plaats een vacature


Veel bedrijven plaatsen een vacature, maar zijn toch onvoldoende zichtbaar. Bij Delivery Jobs kun je een jaar lang onbeperkt vacatures plaatsen voor een klein bedrag van €99,00 excl BTW. Hiermee sta je op onze site en social media, maar ben je ook zichtbaar op vacature sites waar wij automatisch op doorplaatsen. Dat geeft je een goede zichtbaarheid en zorgt er hopelijk voor dat de juiste persoon jullie bedrijf weet te vinden. Wil je direct een vacature plaatsen? Klik dan op de onderstaande knop en plaats direct jouw advertentie.

scooter bezorger amsterdam

Bezorger gezocht op de scooter?


Scooter bezorger zijn schaars tegenwoordig. Helaas zijn er steeds minder 16 jarigen die het AM rijbewijs halen. Heb je echt een scooter bezorger nodig vanwege de afstanden? Wees dan creatief. Misschien kun je iemand met rijbewijs B inzetten? Kijk ernaar hoe jij de doelgroep breder kunt maken. Sommige bezorg bedrijven bieden jongeren bijvoorbeeld aan om de kosten voor het rijbewijs te betalen. Hier staat dan tegenover dat bezorgers minimaal een periode van één of twee jaar voor ze blijven werken. 

scooter bezorger amsterdam
zzp bezorger

Bezorger gezocht op de fiets?


Fietsbezorgers vinden is gelukkig nog prima te doen. Er zijn voldoende 16 jarigen die een bijbaan zoeken of volwassenen die een fulltime baan als bezorger zoeken in de buitenlucht. Bezorgen met de e-bike is toch wel het meest populair onder fiets bezorgers. Zorg ervoor dat het materiaal goed in orde is en jouw bezorgers veilig op pad kunnen. Daarmee behoud je ook je mensen, want niemand wil natuurlijk op een krakkemikkige fiets op pad.

× Solliciteren? Stuur ons een app