Bezorger vacatures Amsterdam

Zoek jij bezorger vacatures en wil je werken als bezorger in Amsterdam? Dan zit je goed bij Delivery Jobs! Bij ons vindt je verschillende vacatures voor bezorgers.

pexels-pixabay-208733

Werken als bezorger in Amsterdam

In Amsterdam heb je veel verschillende bezorgbedrijven. Van pizza’s en sushi tot Surinaams en Indiaas. Sinds de corona crisis zijn ook veel reguliere bedrijven gaan bezorgen. Je ziet om die reden veel advertenties voor bezorgers in Amsterdam. Restaurants zoeken fulltimers, parttimers en studenten die een bijbaan zoeken als bezorger. Tussen alle vacatures in Amsterdam kun je vast een geschikt restaurant vinden waar jij als bezorger kan werken. 

zzp bezorger

Fiets bezorger

Vanaf 16 jaar mag je werken als fiets bezorger in Amsterdam. Vaak zie je dat restaurants bezorgen op een aantal postcodes in de buurt van het restaurants. Het doel van de meeste restaurants is om niet meer dan 5-8 minuten te moeten fietsen, zodat een klant snel zijn/haar bestelling in huis heeft. Tegenwoordig fiets je meestal op een e-bike, zodat je snel bij de klant bent. Je moet als fiets bezorger handig zijn om de weg te vinden en ook fiets je wel eens door de regen of als het koud is in de winter.

zzp bezorger
scooter bezorger amsterdam

Scooter bezorger


Ben je 16+ en heb je een AM-rijbewijs of ben je 18+ en heb je een B-rijbewijs? Dan mag je ook werken als scooter bezorger in Amsterdam. Als scooter bezorger ben je breder inzetbaar als een fiets bezorger, want je bent vaak sneller bij de klant thuis. Binnen dezelfde 5-8 minuten reizen kom je op een scooter natuurlijk verder dan op de fiets. Ben jij snel met de navigatie en wil jij graag werken als scooter bezorger? Bekijk de vacatures en begin met solliciteren!

× Solliciteren? Stuur ons een app