Domino's vacatures

Wil jij werken bij Dominos? Een bijbaan als fiets bezorger of scooter bezorger? Of als pizzamaker of (assistent) manager? Dan is werken bij Domino’s een serieuze en interessante keuze om te maken! Bekijk hier de dominos vacatures en laat snel van je horen. 

Onze eerste Nederlandse vestiging is geopend in Breda in 1989 en sindsdien zijn we niet meer te stoppen. Er zijn al meer dan 300 winkels in Nederland en we zijn nog lang niet uitgegroeid. We zijn het grootste pizza bezorg- en afhaal bedrijf ter wereld en hier zijn we supertrots op! Bij Domino’s Pizza zijn we toegewijd en geloven we in ons merk. Om onze groei bij te benen hebben wij verschillende Dominos vacatures.

Werken bij Dominos: wat bieden zij jou?

  • Een mooi uurloon met kans op fooi. De fooi die je ontvangt is volledig voor jou. Dus kom maar op met die grote glimlach en vergroot jouw kans op fooi!
  • Veel flexibiliteit om je baan te kunnen combineren met je studie en/of hobby’s. Zo hou jij voldoende tijd over om leuke dingen te doen van jouw welverdiende salaris.
  • Personeelskorting op onze heerlijke pizza’s.
  • Doorgroeimogelijkheden. Domino’s groeit namelijk hard, héél hard en dat biedt jou volop kansen om je verder te ontwikkelen. Zeker als je een aanpakker bent en klanten weet te verrassen met jouw uitstekende service. Ga samen met jouw manager opzoek naar jouw talent en wie weet maak jij mooie stappen binnen onze internationale organisatie. 

Enthousiast geworden over werken bij Dominos?

Leuk! Bekijk de Dominos vacatures in het vacature overzicht en solliciteer op de vacature in jouw regio. 

dominos vacatures
× Solliciteren? Stuur ons een app