Getir vacatures

Wil jij bij Getir werken? Bekijk dit bedrijfsprofiel en de openstaande Getir vacatures van deze groeiende organisatie. 

Direct solliciteren? Stuur dan een app naar 06-82969212 .  Wij zoeken bezorgers in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Rotterdam.

Getir, opgericht in Istanbul, Turkije in 2015, is de snelste on-demand mobiele retailer ter wereld. Het belangrijkste doel van Getir is om het leven van iedereen gemakkelijker te maken door hen het ultieme gemak te bieden. Elke dag leveren we duizenden goederen, van melk tot luier; van ijs tot wasmiddel. Maar naast al het andere leveren we het meest essentiële dat ieder mens op deze planeet nodig heeft: tijd.

Getir is eigenlijk 70% een technologie, 20% een retail en 10% een logistiek bedrijf. Door een uitstekende technologie te bouwen, zijn we in staat om zo snel te leveren, efficiënte marketing te maken en een complex supply chain-systeem aan te pakken.

Getir groeit snel en is op zoek naar fiets bezorgers en e scooter bezorgers om het team te versterken. Woon jij in Amsterdam, Den Haag, Leiden of Rotterdam? Wil jij bij Getir werken? Bekijk de Getir vacatures, stuur je cv in en laat ons weten hoe jij kunt bijdragen aan onze groei!

Bekijk de Getir vacatures

Kom ook werken bij Getir: als bijbaan of fulltime baan

getir vacatures
werken bij getir

Waarom klanten bestellen bij Getir?

Levering binnen enkele minuten

Wij staan tot uw dienst met tal van magazijnen, voertuigen en koeriers. Wij brengen uw benodigdheden en boodschappen binnen enkele minuten bij u op de stoep.

Live bestellingen volgen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je de beweging van de koerier op de kaart bekijken. Ook kunt u zien in hoeveel minuten uw bestelling bij u aankomt.

Getir voedsel

Je kunt een verscheidenheid aan eten bestellen, waaronder pizza, hamburger, kebab, desserts en nog veel meer via GetirFood. Bovendien, door de optie ‘Getir Delivery’ te kiezen bij het afrekenen, kun je de locatie van je koerier live volgen vanaf de kaart terwijl ze je verse en warme maaltijd brengen.

Digitaal en Betalen bij Levering

We hebben twee betaalmethoden: digitaal en betalen bij aflevering. Voor de digitale betalingsoptie hoeft u uw betalingsgegevens maar één keer in te voeren. Voeg eenvoudig uw betaalmethode toe en werk niet meer met contant geld en fysieke kaarten! Maak je geen zorgen, je betalingsgegevens worden bewaard op MasterCard’s beveiligde betalingsdiensten Masterpass of Interbank Card Center (BKM) en zijn niet bekend bij Getir. Aan de andere kant is de functie Betalen bij bezorging beschikbaar voor uw GetirFood-bestellingen die zijn geplaatst met ‘Restaurantbezorging’. Het restaurant bezorgt uw bestelling en accepteert mogelijk betalingen aan uw deur met hun eigen POS-apparaat. Daarnaast kunnen ‘Restaurant Delivery’-bestellingsbetalingen worden gedaan met zakelijke maaltijdbonnen.

Dag- en nachtdienst

Ook als de supermarkt gesloten is, bezorgen wij altijd en overal.

× Solliciteren? Stuur ons een app