Gorillas vacatures

Wil jij werken bij Gorillas? Bekijk dan het bedrijfsprofiel van Gorillas en natuurlijk de openstaande Gorillas vacatures. Wil je niet verder lezen, maar direct solliciteren? Stuur dan een app naar 06-82969212  Wij zoeken mensen in Amsterdam en meerdere andere plaatsen!

Als fietsbezorger bij Gorilla’s bezorg jij de boodschappen vanuit het magazijn binnen 10 minuten bij de mensen thuis! Dit houdt in dat je veel korte ritten maakt. Om je zo snel mogelijk door de stad te kunnen bewegen, ga jij aan de slag op een hippe E-bike. Je gaat zelfstandig te werk en draagt zorg voor de af te leveren producten. Je weet van aanpakken en houdt ervan om fysiek bezig te zijn. Wanneer jij als gastheer of -vrouw de boodschappen overhandigd aan de deur ga je weer snel door naar de volgende bestelling. Een sportieve baan waar je zelf je werktijden bepaalt, wekelijks krijgt uitbetaald , de fooi in je eigen zak kan steken en een baan met een goed salaris + vakantiegeld en dagen ongeacht je leeftijd. Overtuigd? Solliciteer dan snel!

Bekijk hier de Gorillas vacatures

Werken bij Gorillas kan fulltime of parttime

Geboren uit liefde voor fietsen en een verlangen om verandering teweeg te brengen, herdefinieert Gorillas een hele industrie vanaf de grond af. Boodschappen in 10 minuten bij je thuisbezorgd was tot voor kort een bijna ondenkbaar concept. Vandaag de dag zorgt onze rijderscrew dagelijks voor magie.

In de kern zijn we gedurfde en authentieke mensen, met een ongeëvenaarde teamgeest en een mentaliteit om altijd te rijden. Wij zijn een van Europa’s snelst groeiende startups, waar de mogelijkheden eindeloos zijn en de toekomst voor jou een schone lei is om te creëren. Trouw aan onze behoefte aan snelheid, werden we in maart 2021 het snelste eenhoornbedrijf van Duitsland ooit met een waardering van $ 1 miljard en een totale financiering van € 305 miljoen. En we zijn nog maar net begonnen.

We brengen digitale disruptie naar de supermarktruimte en zoeken getalenteerde individuen om ons team te versterken terwijl we iets buitengewoons bouwen. Als je honger hebt om deel uit te maken van de verandering, bekijk dan onze openstaande functies.

Ben jij overtuigd over het werken bij Gorillas? Bekijk dan de openstaande Gorillas vacatures.

× Solliciteren? Stuur ons een app