Over ons

Over Delivery Jobs

Delivery Jobs is dé vacaturebank voor bezorgers en keuken personeel. Op onze site vind je vacatures voor fietsbezorger, scooterbezorger, autobezorger, keukenpersoneel en nog veel meer! Jouw nieuwe bijbaan of collega vind je bij Delivery Jobs!

Ben je op zoek naar een bijbaan? Bijvoorbeeld als fietsbezorger, scooterbezorger of in de keuken? Bekijk dan alle vacatures.

Ben je op zoek naar personeel voor een bijbaan in jouw thuisbezorg restaurant? Plaats dan een vacature of lees onze artikelen op de nieuws pagina.

Deliveryjobs.nl is een vacaturebank, speciaal voor de doelgroep: fietsbezorgers, scooterbezorgers, autobezorgers en keukenpersoneel die een bijbaan zoeken in de de thuisbezorg branche. Wij zorgen ervoor dat alle vacatures goed vindbaar en zichtbaar zijn door ons puur te richten op deze jonge doelgroep. Door zelf te hebben gewerkt in de thuisbezorg branche wisten wij dat de branche een centraal punt miste waar je alleen thuisbezorg vacatures kan vinden. Er zijn natuurlijk enorm veel andere websites waar je vacatures kan plaatsen, maar daar vervaag je al snel tussen de honderden vacatures die helemaal niks te maken hebben met onze branche. Het vinden van goede bezorgers of keuken personeel is lastig en blijft altijd terugkeren omdat het tijdelijk personeel betreft.

Delivery Jobs wil het vinden van een bijbaan of het plaatsen van een vacature toegankelijk en laagdrempelig maken voor iedere bezoeker en hoopt hiermee de verbindende factor te zijn tussen werkgever en werkzoekende. Alle vacatures die je bij ons vindt zijn geplaatst door bedrijven in de thuisbezorg branche. Bij ons vind je bijbanen, parttime en fulltime banen. Delivery Jobs is dé vacaturebank voor bezorgers en keuken personeel.

Bij eventuele vragen over onze diensten, kun je altijd contact met ons opnemen. Bel met 085-1300497 of mail ons.

scooter bezorger amsterdam
zzp bezorger
× Solliciteren? Stuur ons een app