Werkgever login

Bij het plaatsen van een vacature creëer je automatisch een werkgever login. Met deze werkgever login kun je inloggen op deze pagina en je eigen vacature(s) beheren door deze te bewerken, markeren als vervuld, verwijderen of dupliceren. Heb je nog geen vacature geplaatst? Dan verwijzen wij u naar de pagina: Plaats een vacature.

werkgever login

Spotlight vacature

Heb je inmiddels een vacature geplaatst via de werkgever login, maar krijg je nog niet het gewenste resultaat? Probeer dan eens een upgrade naar een spotlight vacature. Dit houdt in dat jouw vacature altijd bovenin de relevante zoekresultaten staat en daardoor +/- 25% meer bekeken wordt dan een reguliere vacature. Wil je de vacature voorzien van een upgrade? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.

Nieuws pagina

Heb je moeite met het vinden van een nieuwe collega? Dan adviseren wij om onze nieuws pagina te lezen. Wij geven in verschillende artikelen tips over het werven van personeel en hoe je een goed sollicitatiegesprek voert. Maar ook kun je lezen hoe je een goede personeelsstrategie voert en hoe je personeel goed kunt binden en behouden. 

Contact

Naast onze werkgever login ben je natuurlijk ben je ook altijd welkom voor overleg bij Delivery Jobs. Wij zijn telefonisch en per mail goed bereikbaar en denken vanuit onze recruitment achtergrond graag mee met de uitdaging die er is. Wij zijn bereikbaar via 085-1300497 of via de mail.

× Solliciteren? Stuur ons een app