Zapp vacatures

Wil jij werken bij Zapp? Bekijk dan het bedrijfsprofiel van Zapp en natuurlijk de openstaande Zapp vacatures. Wil je niet verder lezen, maar direct solliciteren? Stuur dan een app naar 06-82969212  Wij zoeken mensen in Amsterdam en meerdere andere plaatsen!

Bij Zapp bouwen we aan de toekomst van convenience winkels, waardoor klanten hun boodschappen binnen 20 minuten of minder ontvangen na bestelling. We zijn toegewijd om het meest door de klant gewaardeerde merk te worden binnen de ultra-convenience-markt en daarbuiten.

We streven ernaar om klanten te verrassen met ultiem gemak, instant bevrediging en de beste service. Om dit te doen, exploiteren we onze eigen hyper-lokale winkels die de favoriete gemak producten van onze klanten op voorraad hebben, waaronder snacks, drankjes, essentiële boodschappen, vrij verkrijgbare medicijnen en andere alledaagse artikelen. Klanten bestellen wat ze nodig hebben wanneer ze het nodig hebben via onze app en onze riders leveren hun bestellingen razendsnel af.

Bekijk hier de Zapp Vacatures

Bijbaan of fulltime: Kom jij ook werken bij Zapp?

We leven en ademen onze Leiderschapsprincipes en stellen 4 kernprincipes voor: 

Klantobsessie: alle beslissingen en acties moeten door de klant worden geleid. We denken diep na over wat de klant nodig heeft en werken van daaruit terug.

Uitmuntendheid in alles: de meest complexe problemen vragen vaak om eenvoudige, elegante oplossingen. We verwachten van ons team dat het streeft naar echte uitmuntendheid in alles wat ze doen. 

Het juiste doen: bij alles wat we doen, dragen we ook de verantwoordelijkheid om het juiste te doen. Wij zijn van mening dat operationele uitmuntendheid verder wordt gestimuleerd als we de tijd nemen om te handelen in het belang van de mensen om ons heen. Dit wordt onderstreept door onze gemeenschapspartnerschappen met Olio en Beam, evenals ons programma voor ethische rijders en de eerste stappen naar koolstofneutraliteit. 

Langetermijndenken: we werken niet voor kortetermijnwinst. Alles wat we doen is investeren voor lange termijn waarde bij Zapp. Bij Zapp zijn we allemaal eigenaren, dit wordt weerspiegeld in onze eigen vermogen. We streven ernaar om het meest klantgerichte bedrijf te worden en onze beslissingen op die manier te sturen.

De openstaande Zapp vacatures wachten op jou! Solliciteer snel en kom ook werken bij Zapp.

× Solliciteren? Stuur ons een app